Pёr njё trup tё tonifikuar, “Pilates” dhe 8 arsyet se pse duhet ushtruar…..

Pёr njё trup tё tonifikuar, “Pilates” dhe 8 arsyet se pse duhet ushtruar…..

Ështё mёse normale qё tё na zё paniku kur mendojmё qё kemi vetёm tre muaj pёr tё tonifikuar trupin pёr pushimet verore. Ndihemi nёn presion pёr tu dobёsuar kur shikojme Femra me trup ‘perfekt’ nёpёr kopertinat e revistave, por pyetja … Continue reading